راهاندازی مجدد بزرگترین کارخانه نساجی و پوشاک در زنجان
رئیس سازمان صمت استان زنجان، گفت: فاز نخست واحد تولیدی سرجین بافت شامل بافندگی و ریسندگی در مهر ماه افتتاح خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری ایرتانا به نقل از تسنیم، مجموعه “سرجین بافت” یکی از بزرگترین واحدهای صنعتی کشور در زمینه نساجی و پوشاک است؛ این مجموعه علیرغم ۵۰ میلیون یورو سرمایهگذاری ارزی و بیش از یک هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری ریالی هنوز تولیدی ندارد و در گره های مشکلات متعدد بهویژه موانع بانکی گرفتار است. فعالیت در سرجین بافت از تولید نخ آغاز و در نهایت پس از بافندگی، تکمیل و رنگرزی به پوشاک منتهی میشود؛ اجرای این طرح از سال ۸۹ آغاز شده و بر اساس آمار موجود این واحد توان تولید ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تن نخ پنبه و ۵ میلیون و ۹۵۰ هزار مترمربع پارچه را دارد و ظرفیت تولید انواع پوشاک آن ۵ هزار و ۹۵۰ عدد است و توان بهکارگیری و اشتغال قریب به ۲ هزار نفر را نیز دارد.
۲۷ آبان ماه سال گذشته آیتالله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور کشورمان در دهمین سفر استانی به استان زنجان سفر کرد و در بدو ورود به زنجان به طور سرزده از این واحد تولیدی و البته تعطیل بازدید کرد و به صراحت به وزیر صمت و مسئولان استانی دستور داد که باید موانع تولید و مشکلات بانکی از سر راه این واحد تولیدی برداشته شود و ۲ هزار کارگر مشغول به کار شوند. با اینکه پس از سفر آیتالله رئیسی انتظار میرفت بانک مرکزی و وزارت صمت همکاریهای لازم را با مسئولان استانی داشته باشند ولی متأسفانه کار این واحد تولیدی در بروکراسیهای زائد اداری گیر کرد.
شرایط به قدری وخیم شد که محسن افشارچی استاندار زنجان از عدم پیشرفت کار برای گرهگشایی سرجین بافت گلایه کرد و از مسئولان کشوری درخواست داشت برای راهاندازی این واحد همکاری داشته باشند. با تمام این تفاسیر گویا مشکل سرجین بافت در حال حل شدن است و اواخر هفته پیش بود که خط تولید این واحد تولیدی به طور آزمایشی استارتش را زد. حال رئیس سازمان صمت استان هم به خبرنگار تسنیم خبر از راهاندازی این واحد تولیدی در اوایل مهرماه سال جاری داد.
ناصر فغفوری رئیس سازمان صنعت؛ معدن و تجارت استان زنجان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم، در خصوص واحد تولیدی سرجین بافت اظهار داشت: کلنگ زنی این واحد تولیدی در سال دهه ۸۰ انجام شد که اتفاق مبارک وخوبی برای استان زنجان بود.
وی افزود: با توجه به این که سرجین بافت یک کارخانه بزرگ است و حساسیت زیادی روی آن وجود دارد میتوان گفت یکی از بینظیرترین کارخانجات نساجی ایران است و تکمیل زنجیره ارزش افزوده با نصب ماشین آلات به روز دنیا و طرح های ارائه شده پنبه وارد کارخانه خواهد شد و خروجی آن پوشاک خواهد بود که شامل ریسندگی، بافندگی و رنگرزی، تکمیل، چاپ و دوزندگی است.